søndag den 18. april 2010

Sejr over SBV09

Så blev det tid for sæsonens anden kamp. Myterne blev pisket godt op i omklædningsrummet da der gik snak om at holdet vi skulle møde idag vandt 6-2 over et hold vi tabte stort til sidste år (der blev ivrigt diskuteret om vi nogensinde har tabt en kamp 11-0 (det har vi vist ikke). Så det var med dårlig samvittighed over den sidst sommersby fra Huset - og tanker om at Thomas målmand måske skulle være sendt hjem iseng kl halv 3 fra Mini festival.

Men Thomas endte med at dukke op til kampstarten som vi havde fået flyttet 5 minutter. Og undertegnede fik lige lidt skæld ud over at have løget for Thomas om kampstarten og smuttede så ned og hentede vand til kampen.

Da jeg kom tilbage 10 min. inde i kampen så det ud til at vi sad godt på spillet. Der blev spillet disciplineret og folk stod generelt godt på banen. Det var tydeligt at se at de havde en del pitbull typer på deres hold og der blev løftet mange ben i taklingerne for at beskytte sig. Dommeren valgte en lidt laisse faires tilgang og deres træner piskede stemningen op i bedste gladiator stil fra den anden sidelinje. Vi spillede og godt ind i kampen og første mål blev scoret af Jon (correct?) på assist fra en af vores nye Islandske super stjerne købt ind til bank-krak pris. Kort efter blev vores nye mand Jesper vist ud 10 minutter efter et meget professionelt frispark der sandsynligvis reddede og fra en reducering. Jeg er lidt uklar over historikken men heromkring var der vist en halvleg. Anden halvleg fortsætter vi med at sidde godt på kampen. Og efter lidt god infight i deres straffesparks felt lander bolden fint til Joachim der sparker den resolut i kassen med højrebenet til 2-0. Var det assist fra Jon her? Vores modstandere begynder at blive irriterede og fortsætter med den voldsomme stil - der pives fortsat fra Boca, men vi spiller stadig godt. Vi skaber mange gode chancer og Ronni er farlig på toppen, og fældes til et klart straffespark som Lasse sparker sikkert i kassen. 3-0. Herefter begynder vi at slappe lidt af og som det er sket før når vi slapper af begynder der at opstå chancer imod os - og langsomt sniger der sig lidt nervøsitet ind. og med nervøsiteten har der pludselig også sneget sig 2 kasser ind fra modstanderne, hvis stereoide coach giver den fuld skrald fra side linjen. Der fløjtes dog af og vi tager en velfortjent sejr i land, og alle myter om farlige modstandere er manet i jorden. Boca har sejret igen. Der blev spillet virkelig godt som hold, og mange gode præstationer fra hele linjen. Det nye islandske segment begynder at tegne sig fint - og Jon snuppede igen kampens spiller, skarpt efterfulgt at Joachim og Lasse. Jesper spillede en flot debut kamp og gjorde det solidt på bakken. Og Thomas diskede op med flotte redninger, som han så ofte før har trylle frem fra bagstivheds-tågerne. Alt i alt en solid indsats der varsler en flot sæson med lækkert hold spil.