Fc Boca Vista 3 - FC Nyhavn 2

Hej allesammen.

Vi spillede her til aften årets første træningskamp mod FC Nyhavn.

Første halvleg:
Simon og undertegnedes taktiske oplæg til forårssæsonen skulle vises frem! Vi lagde ud med at ligge højt på banen og presse deres nervøse forsvar. Vi stillede op i en 4-3-3 (kan også kaldes en 4-5-1, hvis han er lidt streng) hvor vores backs stod meget højt. Tanken var at Sune på en defensiv midtbane skulle have en fri rolle så han kunne bygge spillet op og når vi var i defensiven kunne han lukke hullerne. Modstanderens store løbearbejde gjorde det i midlertidigt svært at få praktiseret taktikken. Deres spilleres mange løb trak os meget rundt på banen. Vi præsterede heldigvis at følge nogenlunde med dem, og de kom derfor ikke frem til så mange åbne chancer i første halvleg.
Vores høje pres fra Ronnie på toppen og vores wings gav os flere gode chancer. På en af dem straffede Ronnie et forsvarskiks og gjorde det til 2-0. Målet til 1-0 blev scoret på hovedstød af Sune ved et hjørnespark. 3-0 målet blev ligeledes scoret efter et hjørnespark hvor Lars sparkede bolden hårdt ind foran mål hvor Jón sparkede den i kassen.
FC Nyhavn kom frem til nogle chancer i første halvleg og på en af dem reducerede de således at der stod 3-1 ved halvleg.

Anden halvleg:
Da folk havde løbet meget i første halvleg, vurderede jeg at vi blev nødt til at ændre taktikken. I 2. halvleg spillede vi 4-4-2 med sweeper. Vi kom til at stå meget dybt i banen og havde ikke så meget spil. Dog havde vi nogle kontrachancer og kom også frem til nogle store chancer, som vi burde have scoret på.
Lasse fældede flot en modstander og Nyhavn fik et straffe som de også scorede på.

Jeg synes vi så mange gode takter i kampen. Især i første halvleg var vi gode til at spille korte afleveringer, men chancerne fik vi især i kraft af et godt presspil, hvor vi alle var gode til at skubbe op. Thomas stod en god kamp og præsterede selvom han var ædru at lave mange flotte redninger.
Næste gang skal vi være lidt bedre til at slippe bolden tidligere og at tale sammen. Der var for ofte tvivl om hvem der dækkede hvem.