mandag den 12. april 2010

Sæsonens første kamp

Yo Bocas

Så startede sæsonen ud med 1-1 mod Celtic. Vi var hårdt ramt af afbud i sidste øjeblik(Niels nedkom med en dreng og Rune blev syg)
Så udgangs punketet var 11 mand og en halv med Mads. Derfor ændrede jeg vores formation til 4-4-2 på vej til Valby. I løbet af opvarmingen blev 2 Islændinge fløjet ind så vi endte med at være 14. Jeg valgte ikke at skifte taktik for ikke at skabe unødig forvirring
men enyway. Vi var ikke aggresive nok i starten og der var for lang i mellem kæderne.
Celtic kommer foran 0-1 og hvem skyld var det?? Det blev der diskuteret i omklædningsrummet bagefter. Der var 3 spiller som ville tage ansvaret for Celtics mål, men det var i virkeligheden Lasses mor skyld, hun kaldte nemlig på sin dreng i det den afgørende aflevering blev lagt og vupti vi var bagud.
vi for udlignet ved et hovedstød fra Ronnie på assist fra undertegene.

I pausen snakker vi om at vi skal arbejde langt hårdere og presse højrere oppe på banen og det hjælper og vi har alt spillet, et skud på stolpen og ja, Vi burde klart have vundet.
Der bliver vist mange gode takter overalt på banen syntes jeg. Folk spiller fornuftigt og hinanden godt. Vi SKAL DOG STADIG HAVE MEGET MERE KOMMUNIKATION, det er nødvendigt når vi ikke træner sammen, råb hvor i er så den der har bolden ikke behøver at skulle kigge rundt først.

Alt i alt er vi kommet godt for start og mon vi havde vundet hvis vi havde spillet efter den nye opskrift 4-3-3???? Lasse blev kampens spiller fordi hans mor var med og det var fortjent.
Alle leverede en god indsats.
Ind og meld jer til de næste kampe, så vi kan starte 14 bocamand næste gang og husk at møde til tiden, så vi for en rolig og optimal forberedelse.


Mvh Coach Karottki

Ingen kommentarer:

Send en kommentar