mandag den 10. maj 2010

Kampen der gav blod på tænderne....

Yo Bocas

Der var dømt lejerskole stemning da vi i samlet flok drog mod udkanten af verden, rettere sagt Klubhus øst.
De så gode ud, MEN vi spillede igen en rigtig god kamp. Joakim sendte os på vinder kurs på et direkte frispark. Derefter var det kræstens tur til at lave et perfekt friskpark i hovedt på Ronnie som fik den diregeret videre til Jon som gjorde det til 0-2. Skov scorede til 0-3.
Vi blev som forventet presset efter anden halvleg, men vi modstod rigtig godt. Dog blev der råbt lige rigeligt nede fra forsvaret, det skabte en del forvirring og vi var lidt usikre, men kun i 10 min.(hvilket er ret flot med Boca øjne) Derefter fik jeg æren af at score mål nummer 0-4 efter lækker frispilning fra Andri. Farum fik reduceret og det svingede lidt frem og tilbage. Tilsidst fik Ronnie endelig sit mål som var fortjent og vi vandt 1-5

Desværre havde Niels et rigtig grimt uheld i starten af kampen. Han blev sparket direkte på næsen så det gav genlyd selv i Hareskoven. Niels måtte hentes af ambulance, heldigvis er den ikke brækket. og Vi takker for den kolde bajer bagefter og sender den sårede soldat mange tanker.

Vi har det bedste Bocahold i historien og ALLE har den rigtige indstilling og fight på banen. Det er mega fedt at være træner for skal jeg hilse at sige.
Godt så, vi har en svendeprøve på Søndag, hvor vi skal møde Beckam boys (gammelt mesterække hold) jeg tror de er det bedste hold i vores række, så der skal vi gøre det endnu bedre.

Vi har fået spillet den Islanske mafia og de andre nye godt ind på holdet og holder vi 14 mand pr. kamp ser det lovende ud.

Der var noget snik snak om pokal kampen på tirsdag, er der en der gider følge op på det?

Rigtig god weekend
Vh Coach Karottki


Mål:
Joachim
Jón
Morten Skov
Simon
Ronnie

Assist:
Jón
Ronnie
AndriX2

MOM:Arnór
Vasketøj: Steffen
Bolde: ?
Øl:Nils






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar